Dny důvěry v Praze: listopad 2013

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dny důvěry v Praze: listopad 2013

Dny důvěry, ekumenické setkání mladých organizované ve spolupráci s komunitou Taizé, se už v České republice staly tradicí. Tato tradice byla zahájena v roce 2007 setkáním ve Zlíně, v roce 2009 se Dny důvěry konaly v Brně a o dva roky později v Olomouci. Letos jsou mladí lidé ve věku 17–35 let zváni do Prahy, kde se Dny důvěry uskuteční 15.–17. listopadu v chrámu Nejsv. srdce Páně na Vinohradech.

Od pátku do neděle se účastníci zapojí do společných modliteb s meditativními zpěvy, nasloucháním Božímu slovu a modlitbou v tichu. Stejně jako v Taizé, ekumenické komunitě ve Francii, budou na programu biblické úvody, sdílení ve skupinkách, semináře a společné jídlo. Účastníci budou ubytováni v rodinách pražských farností a sborů. Tímto bychom na Dny důvěry rádi pozvali všechny mladé lidi z celé ČR.

Účastníci setkání se musí v případě zájmu zaregistrovat na internetové stránce www.dnyduvery.cz, kde najdete také bližší informace. Velice oceníme, pokud toto pozvání předáte i dalším lidem, které by setkání mohlo zajímat.

organizační tým Dnů důvěry

www.dnyduvery.cz