Novinka na signály.cz: Chat s osobností

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Novinka na signály.cz: Chat s osobností

Komunitní web pro mládež signály.cz spouští novou službu – online chat s osobností. V online chatu se uživatelé budou moci dotazovat zajímavých lidí z křesťanského prostředí na jejich názory či komentáře. Hostem prvního chatu bude P. Karel Skočovský, a to v neděli 12. října 2014 v 19 hodin.

Chat s osobností je nová služba na signály.cz, která bude mládeži poskytovat prostor pro setkání s inspirativními lidmi z českého křesťanského prostředí. Chat bude probíhat vždy jednou měsíčně. „Během podzimu jednáme s dalšími hosty. Jejich seznam budeme postupně zveřejňovat na signály.cz,“ doplnil Václav Vacek, koordinátor signály.cz.

První chat se uskuteční v neděli 12. října 2014 v 19 hodin a chatujícím bude P. Karel Skočovský. Hlavním tématem budou otázky spojené s rodinou, kněžstvím a teologií těla. P. Karel Skočovský je novoknězem Olomoucké arcidiecéze a působí jako kaplan ve farnosti Panny Marie v Kroměříži. Vystudoval psychologii a teologii a dlouhodobě se zabývá teologií manželství a rodiny, morální teologií, sexuální etikou a bioetikou.

Místem setkání bude web signály.cz, konkrétně tzv. společenství založené k tomuto účelu (https://www.signaly.cz/chat-s-osobnosti). Na jeho „nástěnku“ může kdokoli registrovaný na signály.cz pokládat své dotazy. Na odpovídání bude mít daná osobnost vyhrazenou jednu hodinu.

chat_banner_468x60

Kontakty:

Renata Svobodová, šéfredaktorka signály.cz, redakce@signaly.cz, 602 725 819.

Václav Vacek, koordinátor signály.cz, vaclav.vacek@signaly.cz, 775 907 333.