Pozvánka na adventní TAMMÍM 2014

      Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pozvánka na adventní TAMMÍM 2014

Arcibiskupský seminář v Praze zve mladé muže ve věku od 15 do 30 let na adventní duchovní obnovu TAMMÍM, která se koná ve dnech 28. – 30. listopadu 2014. Tématem letošního adventního setkání bude synovství.

Arcibiskupský seminář v Praze pořádá rok co rok duchovní obnovu pro mladé muže (od 15 do 30 let), která nese název TAMMÍM. Toto hebrejské slovo můžeme do češtiny přeložit ve významu bezúhonný, totální, naprostý, dokonalý. Snaha být TAMMÍM pro Hospodina by měla být úkolem pro každého křesťana.  A k tomu se snažíme přispět i my skrze toto setkání.

Pro účastníky je TAMMÍM jedinečnou příležitostí, kdy mohou opustit každodenní ruch, vypnout mobily, zaklapnout notebooky a ponořit se do modlitby, ticha a naslouchání v klauzuře kněžského semináře. V programu bude také prostor pro společné rozhovory o hledání a prožívání víry jak mezi sebou, tak i s bohoslovci a představenými semináře. Jeho součástí jsou i různé workshopy, sport, společenské hry, zajímaví hosté… Vytváříme tak prostor i pro hledání životní cesty a prohloubení osobního vztahu s Bohem, nabízí se možnost duchovního rozhovoru a svátosti smíření. Je to také velká příležitost poznat nové věřící kamarády a přátele.

Tématem adventního TAMMÍMU je synovství. Toto téma bezprostředně souvisí s naléhavou  výzvou papeže Františka k vytrvalé modlitbě za rodiny. Nabízený čas duchovního víkendu bude tedy také prostorem pro intenzivní modlitbu za naše rodiny a jejich obnovu.

S radostí zveme na letošní adventní TAMMÍM, který se uskuteční ve dnech 28. až 30. listopadu 2014.

Bližší informace:

Místo: Arcibiskupský seminář, Thákurova 3, Praha 6, Metro A – stanice Dejvická

Termín: příjezd v pátek 28. 11. 2014 (od 15.30 do 17.20 hodin)

odjezd v neděli 30. 11. 2014 (po 13. hodině)

Informace a přihlášky: www.tammim.spolco.cz, www.arcs.cuni.cz,

(Uzávěrka přihlášek je v pondělí 24. listopadu 2014 ve 23.59 hod.)

Téma: Synovství

Cena: Na pokrytí nákladů se můžete podílet formou dobrovolného příspěvku. I když nemůžete z finančních důvodů přispět, přijeďte – peníze by pro nikoho neměly být překážkou k účasti.

Plakátek: adventní_TAMMÍM_2014